Onze merken

TrimbleManitouAgrifacKvernelandFendtSilokingCastrolSchäfferViconJoskinSchoutenKrone

Kverneland F-drill

F-drill de nieuwe generatie frontank van Kvernland.

De modulaire opbouw van de Kverneland f-drill zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling over de gehele machineopstelling, waardoor de trekker de beste balans heeft bij een maximale capaciteit. Dit verbeterd zowel de veiligheid als de manoeuvreerbaarheid, terwijl de bestuurder tegelijkertijd een onbeperkt zicht heeft op de gehele machineopstelling.

Ontdek

Tweedehands

Ontdek hier ons aanbod tractoren en machines.  Courante machines hebben we vaak nieuw op stock staan.  Regelmatig worden ook demo machines te koop aangeboden.  En natuurlijk hebben we ook steeds een aanbod geselecteerde tweedehands tractoren en machines.

Bekijk ons aanbod

Onze diensten

Dauchy landbouwmachines is zoveel meer dan aan- en verkoop van landbouwtractoren en machines. We zorgen ook voor een uitstekende dienst-na-verkoop. Maak kennis met ons uitgebreid aanbod.

Ontdek hier onze diensten

Fendt 600 Vario

Ontmoet een volledig nieuwe serie - de Fendt 600 Vario. Met zijn compacte afmetingen en indrukwekkende prestaties opent hij nieuwe mogelijkheden in akkerbouw, grasland, transport en voorladerinzet. Ontdek de innovatieve kracht en passie die in elk onderdeel van deze tractor zijn geslopen.
Ontdek
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.