Over ons

Opgestart in 1998, is Dauchy landbouwmachines uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.  Als verdeler van topmerken als Fendt, Kverneland, Vicon, Agrifac en Manitou beschikken we over een uitgebreid aanbod landbouwmachines. Ook de nieuwste technologieën op het vlak van precisielandbouw schrikken ons zeker niet af.

Voor de professionele landbouwer is een goeie dienst-na-verkoop onmisbaar geworden. Ook daar proberen we steeds het beste van onszelf te geven.  Hieronder alvast een overzicht van ons service aanbod:

Onderhoud en herstel van tractoren en landbouwmachines

In onze moderne werkplaats proberen we ervoor te zorgen dat de klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de stilstand van zijn machine. Onderhoud plannen we samen met de klant op voorhand in.  Onze werkplaats is zodanig uitgerust dat de mekaniekers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. 

Keuring sproeiers

We zetten uw sproeier klaar voor de verplichte ILVO-keuring. Hiervoor beschikken we in de werkplaats over een testbaan. Zo kunnen we, ongeacht de weersomstandigheden, uw sproeier perfect testen en afstellen.

Hydrauliek

We persen hydraulische leidingen tot 1”.  Bovendien beschikken over ruim assortiment hydraulische nippels, snelkoppelingen, enz…

Airco service

Airco is niet meer weg te denken uit de moderne landbouwmachines. We verzorgen het onderhoud van uw systeem, maar ook opsporen van lekken en de herstelling hiervan is geen probleem.

Depannage

We beschikken over 3 uitgeruste servicewagens waarmee we, indien nodig, dringende herstellingen ter plaatse kunnen uitvoeren.

Vermogentestbank

Met onze vermogentestbank kunnen we perfect uitmeten hoeveel PK’s uw tractor heeft.

Opleiding

In ons leslokaal bieden we regelmatig cursussen of info-momenten aan voor eindgebruikers: Vario-training, GPS, IsoMatch Tellus, enz…  Interessant om na een langere stilstand (bv. winterperiode) de bediening van bepaalde machines terug op te frissen.

Eigen transport

We beschikken over een eigen vrachtwagen waarmee we uw tractor of landbouwmachine kunnen ophalen voor herstelling of onderhoud.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.