Grondbewerking

Cultivatoren

Met Kverneland kunnen we u een ruim aanbod cultivatoren aanbieden.  Van diepwoelers tot zaaibedcultivatoren: alles zit in het gamma.  

 Meer info

 

Ploegen

Reeds meer dan 130 jaar maakt Kverneland ploegen.  Deze ervaring zorgt ervoor dat de Kverneland ploeg wereldwijd een begrip is.  Kverneland biedt een zeer uitgebreidt gamma aan, met als neusje van de zalm de I-Plough: de GPS-aangestuurde ploeg!

Meer info

Rotoreggen

De Kverneland rotoreg is met haar conische lagers een zeer betrouwbare machine.  Dankzij 12 rotors per 3 meter levert ze ook perfect werk af.  Verkrijgbaar in meerdere PK-klasses, en in werkbreedtes tot 6 meter (hydr. opklapbaar).

Meer info

schijveneggen

De kverneland schijveneg heeft als belangrijkste eigenschappen dat ze een goede indringende werking heeft, vlak snijden van de ondergrond en een intensieve menging. Verkrijgbaar in verschillende werkbreedtes van 3 tot 6meter.

Meer info

zaaimachines en precisie zaaimachines

 Kverneland Accord is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor iedere ondernemer. Als koploper op het gebied van zaaitechnologie, is het bedrijf continu bezig met het zetten van nieuwe standaarden in de landbouwtechnologie, om u te helpen met het maximaliseren van uw winst. Perfect zaaien is de eerste stap naar hoge opbrengsten. Daarom biedt Kverneland een groot gamma aan zaaimachines en precisie zaaimachines.

Meer info

klepelmaaiers

 Klepelmaaiers voor alle omstandigheden. Het kenmerk van Kverneland gras en stro klepelmaaiers is hun vermogen om het hoofd te bieden aan de zwaarste omstandigheden. Ongeacht de grootte, is elk model gebouwd voor een grote variatie aan toepassingen en taken. Alle modellen zijn stevig geconstrueerd met een robuuste aandrijfbak en een zeer solide overbrenging van het vermogen.

Meer info

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.