Gewasbescherming

Meststofstrooiers

De Vicon meststofstrooier: al jaren gekend voor zijn perfect strooibeeld!  Van een eenvoudige uitvoering, tot GPS-aangestuurd: Vicon heeft het allemaal in zijn gamma.

Meer info

Gedragen sproeiers

De Kverneland gedragen sproeier, met tankinhoud tot 1800 liter, en met een werkbreedte van 15 tot 30 meter. Eventueel uit te breiden met een fronttank Ixtra van 1100 liter voor extra capaciteit. 

Meer info

Getrokken sproeiers

Kverneland biedt een zeer uitgebreid aanbod aan getrokken sproeiers.  Tankinhoud mogelijk vanaf 2400 liter, tot zelfs 7600 liter!  Meerdere uitvoeringen van het raam mogelijk, zelfs tot een werkbreedte van 45 meter.  Manuele bediening, of volledig GPS aangestuurd met sectie afsluiting: alles is mogelijk.

Meer info

Zelfrijdende sproeiers

De Agrifac Condor is de meeste innovatieve zelfrijdende sproeier op de markt.  Zowel op vlak van stabiliteit, bedieningsgemak, rijcomfort, bodemvrijheid, enz... steekt de machine er met kop en schouders bovenuit.  

Meer info

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.