Krone

maaiers

Gezonde koeien en een hoge melkopbrengst: twee veeleisende doelen die alleen kunnen worden bereikt als de kwaliteit van het ruwvoer klopt. Met de maaiwerken van KRONE maaier wordt de basis voor een succesvolle oogst gelegd. Schoon, met hoge capaciteit en comfortabel.

Meer info

schudders

Als u een schudder zoekt die met compromisloze techniek ruwvoer snel en schonend voor u laat  drogen op het veld, dan bent u hier aan het goede adres. Ook de Vendro schudders zorgen namelijk voor een goed en betrouwbaar schudresultaat zowel bij hooi als bij zware gewassen.

Meer info

harken

Ongeacht of er een pers, een opraap- en transportwagen of een veldhakselaar na de hark volgt, dankzij de innovatieve harktechniek van de SWADRO wordt voor elk oogstvoertuig het optimale zwad geproduceerd. Grote, volle zwaden voor maximale belasting van een veldhakselaar, kantige en gelijkmatige zwaden voor de hoogste snijkwaliteit bij een opraap- en transportwagen, of een perfecte baalvorm bij persen zijn met de KRONE Swadro geen probleem. KRONE Swadro: liften in plaats van voortduwen, voor maximaal oogstsucces bij elke snede en duurzaam voor vele generaties.

Meer info

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.