Fendt

Maaiers

Fendt maaiers:  met schijven of met trommels.  Front- of achtermaaier.  Met of zonder kneuzer.  Zij-ophanging, midden-ophanging of getrokken. 

Meer info

Schudders

De Fendt schudder zorgt voor een perfecte opname en gelijke verspreiding van het gras over de gehele werkbreedte.

Meer info

Harken

De Fendt hark maakt voor u het perfect zwad.  Enkele harken, dubbele harken. Met zij- of middenafleg.

Meer info

Opraapwagens

De hoogste voerkwaliteit. Optimale benutting van het laadvermogen. Snel lossen. Deze wensen zullen de Fendt opraapwagens voor u vervullen. De opraapwagens zijn verkrijgbaar in verschillende volumes.

Meer info

Ronde balenpersen

Om kwalitatief hoogwaardig ruwvoer te oogsten, hebt u machines nodig waar u op kunt vertrouwen. Fendt-rondebalenpersen bieden u alles wat u daarbij nodig hebt: de combinatie van een optimale, maar vriendelijke behandeling van het gewas en een compromisloos betrouwbare machine, zorgt voorperfecte balen.

Meer info

vierkante balenpersen

Ruim 35 jaar geleden werd in het Amerikaanse Hesston de eerste vierkantebalenpers opgeleverd. Dit was het begin van een van de meest succesvolle verhalen in de geschiedenis van de oogsttechniek. Sinds 2000 is de fabriek in Hesston in het bezit van het AGCO-concern. Op basis van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie onderscheiden deze zich van de concurrentie door stabiliteit, duurzaamheid en perfecte techniek. Dankzij continue, praktijkgerichte doorontwikkeling kunt u op dit moment kiezen uit vijf verschillende Fendt-balenpersen van uitstekende kwaliteit.

Meer info

Maaidorsers

Fendt biedt u de perfecte maaidorser voor uw bedrijf. Deze maaidorser onderscheidt zich door zijn grote comfort, zijn ongekende prestaties en zijn betrouwbare en flexibele gebruiksmogelijkheden.

Meer info

hakselaars

Hakselen en geld verdienen is met de Fendt Katana bijzonder leuk. Uiteindelijk gaat het immers altijd om de prestaties. Dus om boven het maaiveld uit te steken. Met resultaten die kwalitatief en kwantitatief overtuigen.

Meer info

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.